VIDEO: Alexandra Ungureanu despre piesa „Marea Albastră”: „Toată lumea zice că este piesă de vară, deși nu este doar atât, este mai degrabă o piesă de dragoste pe fundalul mării.”

Dacă ți s-a făcut și ție dor de „Marea Albastră”, trebuie să asculți următoarea piesă! Alexandra Ungureanu îți aduce vibe-ul de litoral în difuzoare vara aceasta. Ritmul dance și plin de nostalgie te aduc pe plajă încă de la primul play. Cu doar o zi înainte de începerea minivacanței de Sfânta Maria, artista a venit la București FM.

Alexandra ne mărturisește că totul a început în urmă cu mai bine de doi ani de zile. „După ce am auzit acum 2 ani tot pe vremea aceasta piesa pe care au lansat Amedeo și cu Alexandra Stan, numită Mai vară mi-am dorit și eu ceva similar. Mi-a cântat în cap o perioadă lungă de timp linia aceea melodică și l-am sunat pe Amedeo să îi spun că vreau și eu o piesă în aceeași direcție. A fost atât de simplu.”

Lansarea a fost amânată din cauza unor restricții. „Câteva luni bune mai târziu ne-am regăsit în studio. Ne apucasem de înregistrat încă anul trecut, doar că era prea târziu să o mai scoatem. Evident, titlul te restricționează destul de mult. Toată lumea zice că este piesă de vară, deși nu este doar atât, este mai degrabă o piesă de dragoste pe fundalul mării. Starea aceea faină de spirit poate rămâne tot timpul anului dacă ești acolo implicat.”

„Au fost peripeții care m-au îndepărtat de momentul lansării piesei, astfel încât ne-am hotărât în final de iunie să lansăm piesa, iar demersurile gospodărești printre care faptul că până este încărcată piesa în digital durează vreo 3 săptămâni ne-au dat bătăi de cap. Astfel că, lansarea a fost făcută undeva pe final de iulie.”

Câteodată unele melodii rămân în playlistul nostru indiferent de sezon. „Am plecat la un moment dat către Londra pentru a vedea un concert, iar în taxi, pe la ora 4-5 dimineața a început piesa mea – Cel mai frumos cadou. Recunosc că m-am întrebat dacă domnul m-a recunoscut și a pus de la el din playlist o piesă sau dacă era difuzată pe radio. Cel mai frumos cadou ești tu de Crăciun, în iulie…”

Melodia ar fi trebuit lansată doar cu o poză de prezentare. „Clipul n-a fost clip. Am avut concert în Mamaia în seara respectivă și l-am luat cu mine pe videograful cu care lucrez ca să facem un material mai mult pentru social media, dar pentru că eram și eu bucuroasă că sunt la mare, am ajuns cu picioarele în marea nu cea mai albastră, dar marea pe care o avem.”

„Momentele au fost filmate pe o plajă oarecum mai liniștită la ora respectivă, undeva între Mamaia și Năvodari. A ieșit așa o filmare bună astfel încât am folosit și pentru acest vizual că în mod normal trebuie să fie încărcată piesa doar cu o poză. Două ore am stat pe plajă, atât.”

Alexandra ne promite multe surprize! „Proiecte muzicale sunt și deja mă pregătesc și pentru următoarea lansare. Am fost hărnicuță, am stat în studio și încă mai am de lucru. Aș vrea prin septembrie să lansez următorul single și eu zic, dar încă nu am nimic concret, că va urma și un super eveniment.”

„M-am prins prin luna iunie că se fac 20 de ani de când am lansat proiectul Crush, care practic reprezintă începutul meu, deși și înainte am făcut foarte multe, dar așa în mod organizat, atunci a început cariera mea. Vreau să fac un eveniment aniversar undeva pe final de noiembrie.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe despre piesa care îți aduce aerul de vacanță prin sunete!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.