Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul vine cu noi premiere pe marele ecran. ”10 vieți norocoase” este o animație dedicată întregii familii, regizată de Christopher Jenkins și distribuită în cinematografele de la noi, de Vertical Entertainment. Vocile personajelor sunt date de actorii Sophie Okonedo, Simone Ashley, Bill Nighy, Jeremy Swift.

Animația “10 vieți norocoase” este aventura lui Beckett, un motan adorabil și extrem de răsfățat care nu știe să aprecieze lucrurile bune din viața sa.

Stăpâna lui, Rose, o tânără cercetătoare hotărâtă să salveze albinele de la extincție, l-a găsit și salvat pe pisoi de la un adăpost pentru animale încă de când era puiuț și de atunci au fost mereu doar ei doi.

Totul e pe cale să se schimbe radical după ce Beckett își pierde și cea de-a noua viață. „10 vieți norocoase” este povestea unui personaj pe cât de pufos, pe atât de egoist, care învață ce înseamnă altruismul și eroismul atunci când iubești.

Personajele principale sunt dublate de actrita Laura Cosoi si Dragoș Buzzi, profesorul (și tăticul) senzație de pe TikTok, care, acum, debutează și pe marile ecrane ca voce a motanului Beckett.

Tot la cinema vine și ”Alien: Romulus”, producția de anul acesta, mult așteptată de fanii genului SF horror și ai francizei Alien. Filmul este regizat de unul dintre maeștrii filmelor de groază, Fede Alvarez care a semnat „Evil Dead” și  „Don’t Breathe”.

Producția este realizată de Ridley Scott, regizorul primului film al francizei și producător/regizor al „Prometheus” și „Alien: Covenant”, alături de Michael Pruss („Boston Strangler”) și Walter Hill („Alien”). Distribuția îi aduce împreună pe actorii Isabela Merced, Cailee Spaeny, Archie Renaux, David Jonsson, Spike Fearn si Aileen Wu.

”Alien: Romulus” este o poveste despre loialitate și curaj, într-un univers distopic înfiorător.

Plasat cu acțiunea între Alien (1979) și Aliens (1986), lungmetrajul este gândit ca parte a unei trilogii, alături de aceste două filme care au dat startul seriei, dar funcționând ca o peliculă de sine stătătoare.

Filmul spune povestea mai multor tineri care ajung pe stația spațială de cercetare Romulus, în prezent abandonată, cu speranța de a face rost de echipamente pe care le pot vinde pentru a obține un profit care le-ar îmbunătăți viața pe planeta colonizată de unde provin.

Cu toate acestea, tinerii descoperă în interiorul stației una dintre cele mai periculoase forme de viață extraterestre din univers, iar totul se transformă într-o terifiantă luptă pentru supraviețuire.

Acestea sunt noutăţile care se văd în cinematografe, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.