50 Cent concertează astăzi la București!

Foto: iabilet.ro

Rapperul american 50 Cent concertează astăzi în Capitală, la Romaero Băneasa, în cadrul evenimentului Summer in the City.

Solistul va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum „In Da Club”, „Candy Shop”, „Just a Lil Bit”, creând o atmosferă incendiară într-o producție de amploare! În deschiderea concertului, va cânta Puya!

Încă de anul trecut, 50 Cent a pornit în turneul global „The Final Lap Tour” cu peste 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țăriilor.

Pentru concertul din această seară încă mai sunt bilete disponibile pe platforma iabilet.ro. Prețurile variază între 284 de lei și 600 de lei.

Accesul la spectacol se face prin Bulevardul Ficusului începând cu ora 15:00. Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului.

Concertul 50 Cent aduce și restricții de circulație în București. Brigada Rutieră a anunțat că astăzi, până la miezul nopții, nu se va putea circula pe tronsonul de drum cuprins între Bd. Aerogării și intrarea în incinta Romaero. Mai mult, șoferii nu vor putea parca în zona menționată.

De asemenea, liniile 301 și 605 vor funcționa cu un program de circulație prelungit, iar autobuzele liniei de noapte N119 vor ajunge în stații la un interval de 10 minute.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.