Persoană decedată în urma unui incendiu la Căminul militar „Sălaj” din Bucureşti

Sursa foto: ISUBIF

Astazi, în jurul orei 10.30, la Căminul militar de garnizoană „Sălaj”, situat pe strada Năsăud, Bucureşti, a izbucnit un incendiu în unul dintre apartamentele de la etajul 4 al clădirii, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Pentru stingerea incendiului, care se manifesta cu violenţă, a intervenit, într-o primă fază, personalul propriu al unităţii de cazare şi a fost solicitată, prin serviciul 112, intervenţia forţelor ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 11.10.

Pe timpul intervenţiei a fost descoperită în apartament o victimă de sex masculin, decedată, a cărei identitate urmează a fi stabilită. În apartamentul respectiv era cazat permanent un salariat civil al MApN.

Locatarii căminului au fost evacuaţi în siguranţă. Trei dintre aceştia au manifestat simptome de intoxicare cu fum, fiind transportaţi cu ambulanţele la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru îngrijiri medicale.

Cazul este anchetat sub coordonarea Parchetului militar, iar comandantul Comandamentului Garnizoanei Bucureşti a numit o comisie de cercetare a circumstanţelor producerii acestui incident.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.