Mama şi sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi, weekendul trecut. Artista a transmis fanilor, un mesaj emoţionant

Mama cântăreței Mariah Carey, Patricia, şi sora sa, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunţat artista americană.

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”, a anunțat, Mariah Carey.

Cântăreaţa, câştigătoare a premiului Grammy, a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morţii sale şi a cerut intimitate, scrie News.ro. Nu au fost publicate alte detalii cu privire la cauzele decesului.

Patricia Carey, în vârstă de 87 de ani, de origine irlandezo-americană, a fost cântăreaţă de operă şi antrenoare vocală.

În cartea de memorii a lui Carey din 2020, The Meaning of Mariah Carey, cântăreaţa câştigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere şi confuzie”.

Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiţia. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta şi gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.

Dar ea a vorbit, de asemenea, despre dragostea profundă pe care a avut-o pentru mama ei, scriind în dedicaţie: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreaţa a spus că a fost „cu siguranţă” afectată de criticile mamei sale când era mică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.