Ministrul Natalia Intotero, rănită într-un accident pe Valea Oltului

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a fost rănită într-un accident produs pe Valea Oltului, în localitatea Racoviţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, maşina în care Intotero era pasager s-ar fi izbit de o altă maşină la volanul căruia se afla o femeie de 41 de ani, răsturnându-se într-un şanţ de pe marginea drumului.

„Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În prezent, Intotero este evaluată medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe din cardul unităţii sanitare, dr. Florin Nicolae, a precizat că acesta are câteva contuzii la nivelul abdomenului şi şoldului, însă este stabilă şi nu prezintă probleme majore astfel că cel mai probabil va putea pleca acasă după ce va mai sta câteva ore sub supravegherea medicilor din Vâlcea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.