WishFest, festivalul dorinţelor, revine în Parcul Titan!

O nouă ediţie a WishFest, festivalul dorințelor, este organizată în weekend, în Parcul Titan.

Cei prezenţi vor avea ocazia să lanseze lampioane pe lacul din Parcul Titan, în zona Calul Titanilor, fiecare reprezentând o dorință.

Organizatorii anunță că vor avea loc concerte susținute de artiști talentați, iar participanții vor putea gusta și dintr-o varietate de preparate delicioase.

Copiii vor avea parte de jocuri și activități speciale, astfel încât întreaga familie să se bucure de momentele magice de la festival.

Sursa Foto: Facebook – WishFest

Evenimentul este unul sustenabil. Astfel, lampioanele sunt create din materiale prietenoase cu mediul, iar la finalul fiecărei seri lampioanele sunt colectate din lac și trimise la reciclat. În spațiul festivalului este asigurată infrastructura de colectare separată a deșeurilor menajere și a deșeurilor de ambalaje, atât pentru participanții la festival, cât și pentru comercianți.

Lampioanele se pot rezerva de pe site-ul evenimentului. Sunt disponibile 3 tipuri de kit-uri:

  • Family kit (3 lampioane, 3 markere, 3 săculeți) – 130 ron,
  • Creative kit (1 lampion, carioci colorate&stickers, 1 săculeț) – 100 ron,
  • Lampion kit (1 lampion, 1 marker, 1 săculeț) – 50 ron.

Kit-urile sunt în număr limitat, iar prețul se aplică exclusiv pentru achiziționarea online, precizează organizatorii.

WishFest este inspirat dintr-o tradiție străveste de peste 700 de ani din Thailanda: în fiecare toamnă, oamenii lansează lampioane pe apă, inscripționate cu dorințe și mulțumiri, care le vor conduce rugăciunile către cer.

De atunci, este ocazie de sărbătoare, iar lampioanele au rămas simbolul noilor începuturi. Pentru a trimite visele mai departe în univers și pentru a sărbători speranța și bucuria de a trăi, a apărut WishFest, primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.