O nouă ediție a Târgului Piața Țărănească și Meșter(Ești), la Muzeului Național al Țăranului Român

Asociația Urban Events organizează o nouă ediție Târgului Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din 30 august până în 1 septembrie 2024.

Programul este de vineri până duminică, între orele 10.00 si 19.00 iar intrarea este liberă.

Zeci de producători, meșteri populari, artizani și colecționari din toate zonele țării aduc cu ei toate cele bune ale toamnei, comori din lăzile de zestre și obiecte lucrate manual.

Aşa cum cere tradiția la Piața Tărănească, toate se iau pe degustate. Veți putea târgui fructe și legume de sezon, conserve de toamnă, miere și produse apicole, pălincă și țuică, sirop de cătină și limonadă, brânzeturi, prajituri de casă și fel de fel de preparate gustoase, pregătite la fața locului.

Meșteșugari şi tineri artişti din toată țara vor fi prezenți cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii, lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradițională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie țărăneşti, fețe de masă, ştergare şi fel de fel de țesături, sticlă, artă sacră, decorațiuni din piele, stică și metal, marochinărie, daruri numai potrivite pentru cei dragi.

Nu lipsesc colecționarii de antichități care vă vor purta cu poveștile și obicetele lor în timpuri de demult. Aduc cu ei obiecte din casele țărănești și de oraș: mobilier vechi, obiecte din gospodaria țărănească, țesături, costume vechi, carte veche, porțelan, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, alămuri, tablouri, bijuterii și multe altele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.