Rămâne de Văzut: „The Crow: Iubire și Răzbunare”, la cinema, din 30 august!

Sursa Foto: comunicat de presa

Celebrul super erou gotic, The Crow revine în atenția cinefililor într-o nouă interpretare modernă și spectaculoasă odată cu lansarea „The Crow: Iubire și Răzbunare”, din 30 august la Cineplexx.

Povestea de dragoste, urmată de cea a răzbunării, este un motiv pentru care thriller-ul nu trebuie ratat, în acest final de săptămână, pe marile ecrane.

Bill Skarsgård îl interpretează pe legendarul personaj iconic Eric Draven aka The Crow, inspirată din romanul grafic omonim semnat de James O’barr. Mare fan al personajului, actorul a fost atras de provocarea de a reimagina povestea într-o manieră actuală, în care generația de azi să se regăsească.

„Sunt responsabil pentru identitatea lui Eric și m-am străduit să păstrez esența personalității lui din roman. Abia aștept ca publicul să vadă filmul și sper să rezoneze cu el, așa cum am rezonat eu și întreaga echipa de producție”, a declarat Bill despre un personaj pe care îl consideră unic în cariera sa.

„The Crow: Iubire și Răzbunare” este povestea a două suflete pereche, Eric Draven (Skarsgård) și Shelly Webster (FKA twigs) care sunt uciși cu brutalitate după ce secrete din trecutul ei sumbru ies la suprafață. Când primește șansa de a-și salva iubita prin propriul sacrificiu, Eric pornește o răzbunare nemiloasă împotriva călăilor săi, traversând lumile viilor și morților pentru a repara nedreptățile.

„The Crow: Iubire și Răzbunare” are premiera pe 30 august. Filmul distribuit de Vertical Entertainment este disponibil și în format Dolby Atmos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.