AUDIO: Avem printre cele mai ieftine locuințe din Europa!

Primăria Municipiului Bucureşti / facebook

România se menține pe locul al treilea în topul țărilor europene cu cele mai ieftine locuințe noi, după Bosnia și Herțegovina și Grecia.

Asta deși prețurile locuințelor au crescut în acest an, în medie, la nivel național, cu aproape 12% față de anul trecut, după cum arată o analiză a specialiștilor de pe piața imobiliară.

Municipiul Brașov a avut o evoluție peste așteptări și se apropie ca preț de Cluj Napoca, unde sunt cele mai scumpe locuințe din toată țara.

Anul 2024 pare a fi, cel puțin până în prezent, un an al revenirii interesului în mod activ pe tranzacții, spune Daniel Crainic, director de marketing și comunicare a portalului imobiliare.ro.

Piața chiriilor nu a mai înregistrat aceleași creșteri de prețuri ca anul trecut, însă acum ne apropiem de perioada de interes maxim pe acest segment, respectiv începerea anului universitar.

Cei care își vor căuta o locuință cu chirie în luna septembrie vor constata că oferta este foarte mică, iar proprietarii vor ține la preț, mai spune Daniel Crainic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.