UEFA Europa League: FCSB se întâlnește cu Răzvan Lucescu, iar Manchester United va evolua în ”Ghencea”. Tabloul complet al adversarilor campioanei României

Sursă foto: Facebook - UEFA Europa League

Tragerea la sorți a grupei principale din UEFA Europa League a avut loc în decursul zilei de vineri, iar FCSB și-a aflat adversarele din noul sezon competițional. Evenimentul a fost găzduit, pe lângă oficiali, și de fostul atacant al celor de la Athletic Bilbao, Aritz Aduriz , mai ales în contextul în care finala din această stagiune de UEFA Europa League se va desfășura în Țara Bascilor, pe stadionul ”San Mames”.

Adversare puternice precum Glasgow Rangers, în deplasare, dar și Manchester United, pe teren propriu vor fi înfruntate de gruparea din Capitală. De asemenea, PAOK Salonic va da piept cu formația ”roș-albastră” în penultima fază a etapei principale, din postura de gazdă. O altă trupă din Grecia, Olympiakos va evolua în compania clubului patronat de Gigi Becali în ultima etapă a rundei de dinaintea fazei eliminatorii, iar duelul va avea loc pe terenul campioanei din sezonul trecut din Superligă.

Un alt oponent al FCSB-ului de pe plan european va fi Midtjylland, grupare din Danemarca, care va disputa partida cu ”roș-albaștrii” la București, iar fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous se vor deplasa în Azerbaidjan pentru a juca împotriva celor de la Qarabag.

Clubul german, Hoffenheim, va fi un alt adversar de redută pentru echipa bucureșteană, iar confruntarea dintre cele două cluburi se va juca pe terenul nemților. Ultima grupare pe care o va întâlni campioana din întrecerea internă din sezonul precedent este RFS, echipă din Letonia, iar duelul se va disputa în Capitală.

Pe teren propriu: Manchester United, Olympiakos, Midtjylland, RFS.

În deplasare: Rangers, PAOK, Qarabag, Hoffenheim.

FCSB s-a calificat în grupa principală după ce a învins-o la limită pe trupa din Austria, LASK Linz, scor 1-0, la returul din ”Ghencea”. Darius Olaru a fost ”eroul” formației din Capitală, pentru că mijlocașul central român a marcat în minutele adiționale cu o execuție briliantă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.