Unde ne petrecem weekendul în București! Vezi lista evenimentelor

Foto: Strazi deschise/ Ruxandra Nitescu - ARCUB

Peste 100 de aeronave civile şi militare, dar şi peste 150 de piloţi şi paraşutişti din 13 state vor participa sâmbătă, 31 august, la cea de-a XIV-a ediţie a celui mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS).
Intrarea publicului este liberă.

Detalii despre eveniment si program gasiti AICI

În weekendul 31 august – 1 septembrie, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”  activează, în premieră, o nouă zonă a Capitalei, Strada Trapezului din sectorul 3, cu un program artistic variat: ateliere creative și educaționale, de improvizație și actorie, spectacole de dans, concerte live, activități sportive și instalații de artă interactive, iar Calea Victoriei redevine locul preferat al bucureștenilor și turiștilor, care se pot bucura atât de expoziții tematice și concerte, cât și de concursuri cu premii sau jocuri interactive și surprize pregătite special pentru cei mici.

Vezi aici programul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, weekendul 31 august – 1 septembrie

O nouă ediție a Târgului Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, are loc de vineri până duminică în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.
Zeci de producători, meșteri populari, artizani și colecționari din toate zonele țării aduc cu ei toate cele bune ale toamnei, comori din lăzile de zestre și obiecte lucrate manual.

Detalii despre program gasiti AICI

O nouă ediţie a WishFest, festivalul dorințelor, este organizată în weekend, în Parcul Titan.
Cei prezenţi vor avea ocazia să lanseze lampioane pe lacul din Parcul Titan, în zona Calul Titanilor, fiecare reprezentând o dorință.

Evenimentul va ține două zile (31 august – 1 septembrie), iar organizatorii au pregătit pentru participanți concerte, ateliere pentru copii și o varietate de preparate delicioase.

Evenimentul este kids&pets friendly, iar intrarea liberă.

Programul complet il gasiti AICI

„Cinema sub stele” s-a mutat, săptămâna aceasta, în Parcul Crângași din Sectorul 6, pe platoul dinspre Lacul Morii. Pe marele ecran sunt proiectate filme de comedie, dramă, animație, dar și de acțiune.

Detalii despre programul proiecţiilor AICI

Bucureștenii sunt așteptați pe Insula Artelor la o nouă săptămână cu filme la „Cinema în aer liber” în Parcul Titan.
Proiecțiile încep la ora 20:30, iar intrarea este gratuită.

Vezi AICI programul filmelor din acest weekend

In ultima zi a verii, la Ateneul Român din București, începe Festivalul George Enescu 2024.
Ajuns la cea de-a 26-a ediție, evenimentul este unul dintre cele mai cunoscute și prestigioase din lumea muzicii clasice la nivel internațional.

Timp de aproape o lună se vor reuni în inima Capitalei unii dintre cei mai cunoscuți interpreți, dar și artiști și orchestre cu mare potențial, la început de carieră.

Detalii desre eveniment gasiti AICI

Pe 1 septembrie, Green Hours jazz-cafe, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz bucureştene, înfiinţat în 1994 şi situat în plin centrul capitalei, împlineşte trei decenii de existenţă.

Se vor celebra cei 30 de ani de Green Hours cu un recital de pian, susţinut de artista cehă a momentului, Nikol Bokova.

Mai multe detalii despre eveniment AICI

Ultimul weekend în care puteți vizita expoziția „Universul lui Salvador Dali”.
Până la 1 septembrie, vizitatorii pot admira, la ARCUB – Hanul Gabroveni, cele peste 170 de lucrări semnate de Salvador Dalí, incluzând sculpturi, ilustrații, gravuri, bijuterii prețioase, litografii și multe altele.

Detalii despre expozitie gasesti AICI

Se anunță un nou weekend plin de spectacole de apă, lumini și muzică la Fântânile Urbane de la Piața Unirii.
Simfonia Apei este un spectacol ce se desfășoară între lunile mai și septembrie 2024, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică seară.
Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.