„Împreună pentru Aer Curat”, în weekendul 7-8 septembrie

parintideciresari.ro

Un nou eveniment ii asteapta pe bucuresteni, pe 7-8 septembrie, ,,Împreună pentru Aer Curat”.

Este organizat de asociațiile Părinți de Cireșari si Ecopolis, pentru a marca Ziua Internaţională a Aerului Curat.

Cum aerul curat le lipseşte bucureştenilor cel mai mult, evenimentul este cât se poate de potrivit si propune dezbateri alături de experţi în domeniul mediului şi reprezentanţi ai autorităţii publice, dar şi metode distractive prin care copiii să înveţe despre protejarea mediului.

Cei prezenti vor avea parte de proiecții de filme documentare despre mediu, de la Animest, harta afectivă a Dâmboviței a celor de la Nod Makerspace, laboratorul mobil de monitorizare a calității aerului al Primăriei București, o dezbatere în stradă cu autorități, specialiști şi activiști despre calitatea aerului, expoziții foto, ateliere și experimente cu și despre poluare.

Bucureștenii sunt așteptați să participe la ateliere, să viziteze standuri ale organizațiilor invitate, unde vor fi expuse inovații și proiecte de mediu, și să afle de la artista Ana Andronic (BUZU), cum poate facilita arta conștientizarea poluării aerului.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit activități interactive și educative, unde copiii de toate vârstele pot învăța despre importanța protejării mediului într-un mod distractiv, și vor putea participa la concursuri și provocări tematice, cu premii surpriză.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.