Limite de transport al lichidelor in bagajele de mana, reintroduse pe aeroporturile din Roma si Milano

Foto: Alina Neagu

Pe aeroporturile din Roma si Milano se reintroduc, de duminica, limitele de transport al lichidelor in bagajele de mana, prevazute de reglementarile Comisiei Europene.

Dupa ce timp de aproximativ 16 luni, la controalele de frontiera de la aeroporturile Fiumicino din Roma și Malpensa și Linate din Milano se putea trece chiar și cu o sticla sau doua de șampanie sau orice altfel de bautura, de duminica, in conformitate cu noile reglementari ale Comisiei Europene, la bagajele de mana, calatorii pot avea doar 100 ml pe recipient.

Datorita aparaturii de noua generație utilizata pe cele trei aeroporturi din Italia, va fi posibil sa se pastreze in continuare in bagajul de mana atat recipiente cu lichide de pana la 100 ml, cat și dispozitive electrice și electronice laptopuri, tablete, fara a fi nevoie sa fie separate sau scoase din bagaj.

In cazul zborurilor spre Statele Unite ale Americii sau spre Israel, procedurile de control de securitate impun separarea lichidelor, maxim 100 ml intr-o punga de plastic, și a dispozitivelor electrice și electronice de bagajul de mana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.