Se reiau lucrările la Patinoarul Flamaropol

Foto: Facebook/ Primaria Municipiului Bucuresti

Lucrările la patinoarul Flamaropol se vor relua, după actualizarea proiectului pe această temă, stadiul lucrărilor executate înainte de rezilierea contractului cu vechiul antreprenor fiind de 26%, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuţie 20 de luni. Complexul va avea 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit edilului general, complexul este format dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement. Nicuşor Dan a precizat că arena va avea toate facilităţile, patinoar artificial, sală de conferinţe, spaţii tehnice, de depozitare, vestiare, cabinete medicale.

Centrul sportiv multifuncţional şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru întreţinere şi recuperare fizică, pentru relaxare, sală de escaladă indoor şi outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică, a adăugat primarul general al Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.