VIDEO: Din pasiune pentru mașini la spectacol și donații

Pasionații de camioane din întreaga lume se întâlnesc curând pentru a admira mașinile uriașe. Truck Tuning Festival este locul în care dragostea pentru camioane este celebrată. Între 6-8 septembrie, pe Arena Națională arta personalizării camioanelor este mai aproape de tine. Grupul ROU1 va fi prezent la eveniment, iar Illy, unul dintre fondatori, ne-a spus mai multe despre mașinile lor.

Am aflat de la Illy detalii despre oamenii ce fac parte din grupul pe care l-a fondat. „ROU01 este format atât din fete, cât și flăcăi, cum îmi place mie să spun. Cei mai mulți sunt șoferi de camion prin toată Europa. Ne-am unit printr-o aplicație creată de cei care fac și stațiile de emisie-recepție folosite de camionagii. Este disponibilă pe telefon unde poți să comunici cu oricine în toată lumea.”

„Avem oameni în grup care se ocupă și cu altceva în afară de asta, nu toți provin din familii de șoferi, să spunem așa. Sunt printre noi foști medici, polițiști sau șoferi de dube.”

Truck Tuning Festival este evenimentul perfect pentru ca șoferii ce au camioane tunate să le poată expune spre a fi admirate. „Mulți dintre noi conducem și camioane frumoase, tunate cu luminițe, diverse vopseluri și tot felul de abțibilduri. Astfel că, am decis să le promovăm pentru că sunt camioane pe care nu le vezi în fiecare zi pe stradă.”

„La un eveniment de tipul acesta sunt mulți oameni care vor să admire camioanele sau să asculte muzică de la înălțime.”

Illy ne-a explicat cum îți poți tuna și tu mașina. „Cei care vor să își tuneze camionul pot apela la oameni talentați care aerografează, adică vopsesc camioanele și fac tot felul de motive. Eu nu am un camion tunat, dar cred că mi-aș face unul cu ROU01. Trebuie să fie prezente stema noastră și culorile României. Poate aș adăuga și niște texte care ne reprezintă.”

Grupul ROU01 ajută oamenii în nevoie prin donații. „Chiar ieri am primit un mesaj de la o mămică, a cărei fetiță avea probleme cu urechile. Aceasta mi-a scris din America, mi-a spus că sunt la spital și că intervenția la urechea dreaptă a reușit, iar copilul aude vocea mamei fără aparat auditiv.”

„Peste vreo câteva luni, după recuperări, vor merge din nou să facă intervenția la urechea stângă.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a deveni, dacă nu ești și tu deja, un fan al mașinilor de mari dimensiuni!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.