Ateliere artistice şi spectacole, în weekend, în Parcul Constantin Brâncuşi

Foto: ARCUB

Ateliere artistice şi spectacole sunt programate, în acest weekend, în Parcul Constantin Brâncuşi din Drumul Taberei, în cadrul evenimentului „JazzUP Young&Kids”, dedicat copiilor, adolescenţilor şi părinţilor, ce are scopul de a insufla pasiunea pentru artă şi care este organizat de Asociaţia Culturală CultART, alături de ARCUB, în calitate de finanţator.

Potrivit organizatorilor evenimentul oferă un cadru interactiv şi educativ în care participanţii pot explora diverse forme de exprimare artistică, încurajând, în final, sesiuni spontane de creaţie muzicală părinte-copil.

„JazzUP Young&Kids” presupune 16 ateliere creative în cele două zile de eveniment, alături de două spectacole cu artişti de renume internaţional, precum şi lansarea „Ghidului Artistului”, un manual ce oferă o introducere în universul artistic şi ghidare pentru continuarea studiilor în muzică, teatru, dans sau arte vizuale, în diferite instituţii culturale din Bucureşti.

„JazzUP Young&Kids” oferă un spectru larg de ateliere, respectiv vioară, dans, film, canto, scriere dramatică, teatru, pian şi pictură, toate susţinute de profesionişti. Fiecare zi de eveniment se va încheia cu un spectacol interactiv de muzică, dans şi teatru, unde copiii vor avea ocazia să aprofundeze ceea ce au învăţat în cadrul atelierelor. Evenimentul este gratuit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.