Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Fiecare weekend, cu premierele lui pe marele ecran. Trei filme noi așteaptă să fie vizionate, aplaudate sau..criticate. Regizorul Tim Burton se întoarce pentru continuarea clasicului său cult din 1987, Beetlejuice, în care Michael Keaton își reia rolul fantomei excentrice. Winona Ryder și Catherine O’Hara se întorc, de asemenea, iar Jenna Ortega se alătură distribuției ca figură nouă în franciză.

După o neașteptată tragedie de familie, trei generații din familia Deetz revin acasă în Winter River. Încă bântuită de amintirea lui Beetlejuice, viața Lydiei este dată peste cap când fiica ei rebelă, Astrid, descoperă misterioasa machetă a orașului în podul casei, iar portalul către viața de apoi este deschis accidental. În timp ce problemele se adună, e doar o chestiune de timp până când cineva pronunță Beetlejuice de trei ori si haosul se dezlanțuie.

La cinema ne întâlnim și cu Nicolas Cage, în producția ”Longlegs: Colecționarul de suflete”. I se alatură Maika Monroe, Alicia Witt și Blair Underwood.

Agenta FBI Lee Harker este desemnată să rezolve misterul din spatele unor crime șocante, care par a fi opera unui criminal în serie. Ancheta se complică, apar indicii din sfera ocultismului, iar Lee descoperă că are o legătură personală cu ucigașul. Dacă asta va fi in avantajul ei, Rămâne de Văzut la cinema.

Acolo vedem și ”My Penguin Friend”/„DinDim, prietenul meu pinguin”, drama inspirată dintr-o poveste reală. Pentru această productie, regizorul David Schurmann i-a ales pe actorii Jean Reno, Adriana Barraza, Rocío Hernández, Nicolás Francella și Alexia Moyano.

Inspirat dintr-o poveste reală, My Penguin Friend prezintă aventura încântătoare a unui pinguin pierdut, care transformă viața unui pescar cu inima frântă. Cei doi se împrietenesc în ciuda tuturor barierelor și formează o legătură puternică, pe care nici măcar imensul ocean nu o mai poate rupe.

Lungmetrajul este destinat tuturor vârstelor și explorează teme precum familia, gestionarea pierderii, dar mai ales puterea prieteniei și a compasiunii, care, la propriu, pot traversa distanțe oceanice.

Acestea sunt noutățile din cinematografe. Acum știi ce Rămâne de Văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.