Teatrul Excelsior deschide stagiunea cu trei premiere

Teatrul Excelsior deschide stagiunea 2024-2025 cu două premiere pe ţară – „Apropo, o să mor”, „Mândrie şi prejudecată (un fel de)” şi o premieră mondială – „EMAUS”.

„Apropo, o să mor” – adaptare după Greg Freier în regia lui Ionuţ Anghel – va avea premiera oficială la Sala Studio, în datele de 14 şi 15 septembrie 2024, de la ora 20.00, „EMAUS” după romanul „Emaus” de Alessandro Baricco, dramatizare colectivă coordonată de Edda Coza, regia Edda Coza şi Dan Coza, va avea premiera oficială în 27 şi 28 septembrie, ora 19.00, iar „Mândrie şi prejudecată (un fel de)” de Isobel McArthur după romanul „Mândrie şi prejudecată” de Jane Austen, regia Alexandru Mâzgăreanu, va avea primele reprezentaţii în 19 şi 20 septembrie şi premiera oficială în luna octombrie, ambele la Sala „Ion Lucian”, informează instituţia teatrală.

După succesul de critică şi de public realizat de către regizorul Bobi Pricop şi scenografa Oana Micu cu spectacolul „Solaris”, echipa de creaţie revine la Teatrul Excelsior pentru a monta o nouă producţie, un text în premieră pe ţară.

În stagiunea 2024 – 2025 va avea loc şi cea de a doua ediţie a X-FEST – Festivalul Internaţional de Teatru Tânăr EXCELSIOR, în perioada 10 – 18 mai 2025.

Programul Teatrului EXCELSIOR se poate consulta pe website-ul www.teatrul-excelsior.ro, iar bilete se pot achiziţiona atât online, direct din site-ul teatrului sau din platforma de ticketing www.bilet.ro, cât şi în format fizic, de la casa de bilete a teatrului.

Pentru grupurile organizate de elevi, rezervările se pot face la adresa de e-mail organizare@teatrul-excelsior.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.