VIDEO: LADIES RUN – prima cursă de alergare dedicată femeilor

Claudia Penda: „Să nu ne speriem că trebuie să alergăm până ne dăm duhul, important este să participăm!”

Pregătește-te pentru că ai parte de un nou eveniment care dă putere femeilor! Nu contează ce vârstă ai sau cât de pregătită ești din punct de vedere fizic. LADIES RUN are loc pe 21 septembrie și este un eveniment unic plin de energie, vibrații pozitive și zâmbete, unde ești și tu așteptată. Claudia Penda promovează sustenabilitatea și sportul, iar astăzi am vorbit despre toate acestea la București FM.

Trebuie să învățăm să fim sustenabili cu viața noastră. „Sustenabilitatea are foarte multe înțelesuri și cred că putem să alegem noi ce ni se potrivește, pentru că important este să ne dăm seama că este vorba despre viața noastră. Trebuie să învățăm ce înseamnă să fii sustenabil cu viața ta. Practic, atunci când te uiți la tine în viitor și te proiectezi, ar fi bine să-ți placă de tine.”

„Dacă faci sport, ești sustenabil în viitor pentru că o să fii mai sănătos, o să arăți mai bine, mai fit. Sportul chiar te schimbă, pornind de la starea de spirit. Nu există ceva mai bun pe lumea asta pe care să-l faci zilnic decât sportul și este gratuit. Spre exemplu, poți să alergi în parc.”

LADIES RUN este prima cursă dedicată femeilor. „Staticistici spun că de cele mai multe ori la alergările stradale sunt mai mulți bărbați decât femei ca peste tot în viața noastră, publică și socială, iar noi vrem să demonstrăm că femeile pot să umple exact ceea ce este nevoie.”

„Scopul nu este acela de a spune că nu avem nevoie de bărbați. Din contră, fiecare are locul lui foarte bine definit și este minunat. Așa ne completăm unii pe ceilalți.”

Înscrierea se poate face pe site-ul competiției (ladiesrun.ro), unde este pregătit un kit de participare. „Se spune că femeile între ele se invidiază, dar vrem să demonstrăm că noi chiar putem să fim prietene. Pentru acest eveniment ne așteptăm să vină 2000 de femei și sunt curse adaptate pentru mai multe persoane. Să nu ne speriem că trebuie să alergăm până ne dăm duhul, important este să participăm!”

Vor exista curse cu doua trasee diferite: de 2km și de 5km. „Este un traseu foarte drag mie. Ador lucrurile care se desfășoară în inima Bucureștiului pentru că sunt foarte atașată de acest oraș. Ne vom strânge în fața Bibliotecii Naționale. De acolo alergăm până la Piața Alba Iulia, Piața Muncii și ne întoarcem. Este un traseu extraordinar de frumos.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a fi 100% convinsă că vei participa și tu la acest eveniment!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.