Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekend bogat în premiere la cinema, unde, în comedia dramă ”Forme de Bunătate”, regizată de Yorgos Lanthimos, ne distrăm cu Emma Stone, Margaret Qualley, Jesse Plemons, Willem Dafoe si Hong Chau.

Un bărbat încearcă să-și recapete controlul asupra vieții sale. Un polițist este alarmat de faptul că soția sa, care dispăruse pe mare, s-a întors și acum pare o cu totul altă persoană. O femeie este hotărâtă să dea de urma unei persoane cu o abilitate specială în stare să devină un extraordinar lider spiritual. Ce se va întâmpla când aceste personaje interacționează? Rămâne de Văzut!

”Speak No Evil” (”Nu vorbi de rău”) este o dramă thriller, în regia lui James Watkins, cu Mackenzie Davis, James McAvoy și Scoot McNairy.

Când o familie americană este invitată să petreacă weekendul la idilica proprietate de la țară a unei fermecătoare familii britanice cu care s-au împrietenit în vacanță, ceea ce începe ca o vacanță de vis se transformă curând într-un coșmar psihologic.

Weekendul acesta avem si premiere românești în cinematografe. ”Ext. Mașină. Noapte” este o comedie regizată de Andrei Crețulescu, un film cu actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu.

Nu-i lucru ușor să faci un film mic cu pretenții mari. O echipă de producție se zbate să faca un film care să încânte publicul, dar socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu cea dn târg. Pe măsură ce filmarea se apropie, nimic nu iese cum ar trebui, iar lucrurile o iau rapid, la vale. La propriu.

A doua comedie românească de pe marele ecran este ”Ca fetele”, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Cătălin Cățoiu și Aura Călărașu.

Cela și Rosana sunt alături de prietena lor, Silvia, după decesul soțului acesteia despre care află că o înșela de trei ani. Vestea marchează începutul unor aventuri cu accente comice care aduc împreună și vindecă în moduri neașteptate destinele a șapte personaje aflate în căutarea iubirii și a acceptării de sine.

Animația de la cinema este ”Leo, marele inventator”, cu Daisy Ridley, Marion Cotillard, Matt Berry și Stephen Fry.

Inventator curios și tare încăpățânat, Leonardo da Vinci părăsește Italia pentru curtea regelui Franței. Acolo poate să-și continue experimentele inovatoare. În Franța o are de partea sa pe curajoasa prințesă Marguerite, care îl ajută să descopere răspunsul la marea întrebare „Care este sensul vieții?”.

Acestea sunt noutățile pentru cinefili. Acum știi ce Rămâne de Văzut pe marele ecran, de ascultat e București FM.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.