TPBI: Traseul liniei 403, modificat pe sensul spre ‘Vadu Anei’, ca urmare a lucrărilor de realizare a magistralei M6

Traseul liniei 403 va fi modificat, de sâmbătă, 14 septembrie, pe sensul spre „Vadu Anei”, ca urmare a lucrărilor de realizare a magistralei M6, informează vineri Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

„Începând de sâmbătă, 14 septembrie 2024, autobuzele liniei 403 vor circula pe un traseu modificat pe sensul spre ‘Vadu Anei’, ca urmare a închiderii bretelei de acces din DN1 pe Str. 23 August, pentru lucrările de realizare a Magistralei 6 de metrou”, se menţionează în comunicat.

Potrivit dispoziţiilor TPBI, linia 403 va funcţiona între ‘Piaţa Presei’ şi ‘Vadu Anei’ astfel: terminal ‘Piaţa Presei’, Şos. Bucureşti-Ploieşti, bretea Pasaj Otopeni, DNCB, Str. Gării Otopeni, Str. 23 August, apoi traseul de bază. Pe sensul opus, traseul nu va fi modificat.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 403 vor opri în staţia ‘Pasaj Otopeni’ (comun cu liniile 203 şi 304). În schimb nu vor mai efectua staţiile ‘AMCO’, ‘Primăria Otopeni’, ‘Primărie’ şi ‘Cimitirul Otopeni’, de pe vechiul traseu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.