Modificare oprire trenuri IR 401 şi IR 402 în staţia Buftea

Foto: Marga Tudor Băleanu

Pentru optimizarea circulaţiei şi pentru o mai bună repartiţie a călătorilor raportat la staţia de destinaţie / plecare şi la circulaţia trenurilor, vor interveni următoarele modificări:
începând cu data de 22/23 septembrie 2024, la trenul IR 401 în relaţia Ungheni – Iaşi – Bacău – Bucureşti Nord i se va suprima oprirea din staţia Buftea; începând cu data de 23/24 septembrie 2024, la trenul IR 402 în relaţia Bucureşti Nord – Bacău – Iaşi – Ungheni si se va suprima oprirea din staţia Buftea.

Pasagerii pot utiliza pe ruta Bucureşti Nord – Buftea şi retur şi celelalte trenuri înscrise în graficul de circulaţie pe această relaţie.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri şi doresc să renunţe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la: 0219521 – INFO CFR (trafic intern); numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/; în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obţineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire; pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele webhttp://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor; pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern; la personalul nostru din staţii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.