Restricţii de circulaţie pe bd. Mircea Vodă, pe bd. Unirii, pe bd. Decebal

foto: Adriana Baciu

În data de 21 septembrie 2024, între orele 06.00-23.00, se va desfăşura evenimentul sportiv „Fashion Run”, în Municipiul Bucureşti, având următorul traseu:
– Traseu Competiţie 5 KM : START – bd. Mircea Vodă, dreapta bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, dreapta bd. Decebal, întoarcere 180 de grade înainte de intersecţia cu Piaţa Muncii (fără a afecta traficul auto din intersecţie), continuare bd. Decebal, dreapta bd. Unirii, întoarcere la 180 de grade pe trecerea pentru pietoni de la Piaţa Unirii (fără a afecta traficul auto din intersecţie).
– Traseu Competiţie FUN RUN : START – bd. Mircea Vodă, dreapta bd. Unirii, întoarcere la 180 de grade la intersecţia cu str. Ion Pilat, continuare bd. Unirii, stânga bd. Mircea Vodă, FINISH.
Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se vor institui restricţii de circulaţie traseul competiţiei, precum şi pe străzile care acced în acest tronson, după cum urmează:
– între orele 14:00 – 21:00, pe bd. Mircea Vodă, segmentul de drum cuprins între Pasaj Mărăşeşti şi Bd. Unirii;
– între orele 16:00 – 21:00, pe bd. Unirii, segmentul de drum cuprins între Bd. Mircea Vodă şi rond Alba Iulia.
– între orele 18:00 -21:00, pe bd. Decebal, segmentul cuprins între rond Alba Iulia şi Piaţa Muncii.

RUTE OCOLITOARE:
– Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria – Splaiul Unirii;
– Bd. Basarabia – Calea Călăraşilor – Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenţei.
– Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piaţa Universităţii.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie. Totodată solicită conducătorilor de vehicule:
– să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou;
– să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
– să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia.
– să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor le recomandăm să se deplaseze doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.