Vreme răcoroasă, cu intensificări ale vântului şi ploi trecătoare în Bucureşti, joi şi vineri

Meteo, cer noros, vant
Sursa foto: Alina Decu

Ploi trecătoare, intensificări ale vântului şi temperaturi maxime de 24 de grade sunt caracteristicile regimului termic prognozat pentru Bucureşti de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), până vineri seara.

Potrivit sursei citate, în intervalul 19 septembrie, ora 10:00 – 20 septembrie, ora 9:00, în Capitală, valorile termice diurne, mai scăzute faţă de ziua precedentă, se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei date. Cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, trecător va ploua.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 30 – 35 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va oscila între 11 şi 13 grade.

Pentru ziua de vineri, între orele 9:00 – 18:00, se estimează o vreme plăcută pentru zona Capitalei. Astfel, valorile termice vor fi apropiate de normalul climatologic al datei din calendar, cu o maximă în termometre de 24 de grade.

În schimb, cerul va fi temporar noros, iar vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de 40 – 45 km/h.

ANM a emis, joi, noi atenţionări Cod galben de averse însemnat cantitativ, dar şi de intensificări ale vântului, valabile până vineri seara în zone din sudul, estul şi sud-estul ţării.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.