Expoziție de fotografie dedicată trupei Goodbye to Gravity

Sursa foto: www.radardemedia.ro

O expoziție dedicată membrilor trupei Goodbye to Gravity va fi deschisă marți, la Casa Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei. Aceasta va putea fi vizitată până pe 31 ianuarie, informează Muzeul Municipiului București.

Inițiativa deschiderii unei astfel de expoziții aparține comunității fotografilor de concert #find_us. Vernisajul „Remember Goodbye to Gravity” are loc începând cu ora 19:00.

Goodbye to Gravity a fost o trupă metalcore din București, înființată în 2011. Din trupă făceau parte: Andrei Găluț (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Țelea și Mihai Alexandru (chitariști). Albumul lor de debut, intitulat „Goodbye to Gravity” (lansat în 2012) a fost numit „cel mai bun album metal al anului 2012”. În cei patru ani de carieră, trupa Goodbye to Gravity a lansat două albume de studio și a împărțit scena cu mai multe trupe de calibru mondial, precum Rammstein, Testament, Kreator, Arch Enemy și mulți alții.

La expoziție urmează să fie prezentate 50 de imagini cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceasta de-a lungul timpului. Lucrările aparțin atât fotografilor care au fost în Colectiv în noaptea tragediei, cât și grupului omogen de fotografi din care aceștia făceau parte.

Până pe 31 ianuarie 2016, expoziția va putea fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 18:00.
În perioada 25 — 27 decembrie 2015 și 1 — 3 ianuarie 2016, însă, expoziția va fi închisă.

Sursă: Agerpres

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.