Laura Georgescu: Dan Condrea era filat

Sursa foto: www.tolo.ro

Fostul patron al Hexi Pharma a fost cu siguranță agent SIE și era filat în permanență, a declarat Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea.

Ea s-a prezentat astăzi la Tribunalul București într-un proces privind custodia copilului, ocazie cu care a mai spus jurnaliștilor că pe 14 septembrie anul trecut, a făcut la Judecătoria Sectorului 1 un denunț penal în legatură cu dezinfectanții diluați și i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan un document scanat.

Laura Georgescu a mai afirmat că are documente despre afacerile lui Dan Condrea, despre liste cu atenții oferite unor oameni din partide, parlamentari și medici, dovezi pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

De asemenea, ea a mai spus ca Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților.

Laura Georgescu nu crede ca Dan Condrea s-a sinucis, mai transmite Agerpres.

Pe de altă parte Comisia parlamentară de control asupra activității SRI a anunțat că nici firma Hexi Pharma nici reprezentanții acesteia nu au constituit un caz de securitate națională.
La nivelul SRI au fost și sunt în derulare mai multe operațiuni informative legate de infecțiile intraspitalicești din care au rezultat date inclusiv cu privire la Hexi Pharma dar fără a întruni condițiile care să fundamenteze solicitarea unor măsuri de supraveghere operativă, precizează Comisia SRI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.