Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi modernizată

Sursa foto: www.telegrafonline.ro

Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a Șoselei Fabrica de Glucoză.

Între Calea Floreasca și Șoseaua Petricani se va trece de la o bandă pe sens la câte două benzi pe fiecare sens.
De asemenea, se va reconfigura intersecția cu str. Barbu Văcărescu, pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație la intrarea în București de pe autostrada A3.

„Lucrările care vor fi executate în cadrul acestui contract sunt: lărgirea la patru benzi a 1,8 km de stradă, câte două benzi pe sens de câte 3,5 m, realizarea trotuarelor cu o lățime de 4,5 m; reconfigurarea intersecțiilor pe care Șoseaua Fabrica de Glucoză le traversează și racordarea la viitoarea intersecție cu sens giratoriu a autostrăzii A3 București-Ploiești-Brașov; asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizări pluviale precum și prin repoziționarea gurilor de scurgere existente; reamenajarea spațiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Durata de execuție a lucrarilor este de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, iar valoarea contractului este de aproape 11 milioane de euro.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.