Tramvaiele liniei 41 NU circula in acest weekend!

RATB a suspendat temporar circulatia acestora, pentru executarea reviziei tehnice anuale.

Pe timpul lucrarilor, calatorii au la dispozitie linia naveta de autobuze 641, care va functiona intre Piata Presei Libere si Ghencea, pe Bd. Mãrãsti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crângasi, Str. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea.

Autobuzele vor efectua opriri pe sensul cãtre terminalul Ghencea, astfel: pe Bd. Mãrãsti, în statiile amplasate în zona Institutului de Agronomie si dupã intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, în statiile amplasate dupã intersectia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Sos. Crângasi si Str. Virtutii, în statiile corespunzãtoare liniei 178, precum si în noua statie  situata înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brasov, în statiile corespunzãtoare liniei liniilor 105, 173 si 221, precum si în noua statie situatã dupã intersectia cu Bd. Timisoara; în terminalul ‘Ghencea’, în statiile corespunzãtoare liniei 221.

Pe sensul cãtre terminalul ‘Piata Presei Libere’, autobuzele vor efectua opriri pe Str. Brasov, în statiile corespunzãtoare liniilor 105, 173 si 221, precum si în noile statii situate dupã intersectia cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timisoara; pe Str. Virtutii, în noua statie amplasatã dupã intersectia cu Bd. Uverturii, apoi în statiile corespunzãtoare liniei 178; pe Sos. Crângasi, în statiile corespunzãtoare liniei 178; pe Str. Turda, în noua statie amplasatã dupã Pasajul Grant; pe Bd. Maresal Alexandru Averescu, în noua statie amplasatã dupã intersectia cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mãrãsti, în noua statie amplasatã dupã intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în statiile corespunzãtoare liniei 330; în terminalul ‘Piata Presei Libere’, în statiile corespunzãtoare liniei 449.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.