Primul meci al confruntării de Fed Cup România și Elveția va fi cel dintre Simona Halep și Viktorija Golubic

Primul meci al confruntării de Fed Cup România și Elveția va fi cel dintre Simona Halep și Viktorija Golubic. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 13:00. Al doilea meci al zilei se va disputa între Irina Begu și Timea Bacsinszky.

Duminică se vor juca partidele Simona Halep – Timea Bacsinszky și Irina Begu – Viktorija Golubic.

Meciul de dublu se dispută între perechile Irina Begu/Simona Halep și Patty Schnyder/Jil Teichmann.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveţia, programat la Cluj-Napoca în play-off-ul Grupei Mondiale.

Lotul echipei Elveţiei pentru acest meci le cuprinde pe Timea Bacsinszky, Viktorija Golubic, Jil Teichmann, Patty Schnyder.

Una dintre cele mai talentate jucătoare elveţiene, Belinda Bencic (71 WTA) este accidentată şi nu poate evolua la Cluj-Napoca.

Sursa foto: www.digisport.ro

România – Elveția se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

În clasamentul pe naţiuni al Fed Cup, România ocupă locul 10, iar Elveţia este pe locul 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.