Foto: A început reabilitarea celui de-al doilea tronson al bulevardului Liviu Rebreanu. Vezi cum arată:

Bulevardul Liviu Rebreanu este împărțit astăzi între o zonă curată și una în care abia au început lucrăririle de reabilitare.

Pentru primul tronson al bulevardului, lucrările de reabilitare au fost finalizate în luna februarie 2014, cu o întârziere de peste 8 luni. 

Primăria Capitalei a terminat lucrările de reabilitare pe porțiunea cuprinsă între bd. Nicolae Grigorescu și bd. Camil Ressu.  

VEZI GALERIE FOTO

Au fost refăcute partea carosabilă, trotuarele și linia de tramvai, s-au amenajat parcări în spic pe marginea drumului și s-au trasat marcajele rutiere.  

Pistele de biciclete au fost amenajate pe trotuar, pe anumite porțiuni.  

În acest moment a început reabilitarea celui de-al doilea tronson, care se întinde pe o suprafață de aproximativ un kilometru, zonă cuprinsă între Bulevardul Nicolae Grigorescu și 1 Decembrie.

În această zonă sunt necesare exproprieri, deoarece se intentioneazムlăƒrgirea străzii. 

Termenul de finalizare nu a fost stabilit încă de Primăria Capitalei, astfel că locuitorii zonei, dar și șoferii care tranzitează bulevardul, trăiesc un coșmar datorită mizeriei și poluării produse de reabilitare, dar și datorită aglomerației din trafic și lipsei unui mijloc de transport în comun.