Cehia-România 2-2, Buzărnescu pierde la Siniakova, dublul va decide soarta întâlnirii de Fed Cup

arhivă

Mihaela Buzărnescu nu a reuşit să aducă punctul în partida cu Siniakova, punct care ar fi însemnat calificarea în semifinalele Fed Cup. Miki a început foarte bine partida şi s-a distanţat destul de repede la 3-0. Din acel moment lipsa meciurilor cu miză deosebită avute după perioada de accidentare şi-a spus cuvîntul. Mihaela este încă departe de forma pe care a avut-o anul trecut, acest lucru fiind vizibil în momentele importante ale partidei. Perioadele cu reuşite pe teren nu au avut continuitate, lucru care s-a văzut pe parcursul meciului.

Lipsa de concentrare de care a dat dovadă Miki după ce a avut 3-0 în primul set, a fost valorificată la maxim de Siniakova. Cehoaica a reintrat în joc, a revenit egalând, pentru ca apoi să câştige primul set cu 6-4.
În manşa secundă sportiva din Bucureşti şi-a pierdut serviciul şi nu a mai reuşit să se apropie de adversară. Cinci duble greşeli făcute la rând, au arătat starea de spirit şi moralul jucătoarei noastre, care cedează şi cel de al doilea set cu 6-2.

După acestă partidă, Cehia egalează situaţia pe tabela de scor, este 2-2 şi urmează partida decisivă de dublu.
Înainte de ultimul meci, cehoaicele pornesc favorite. Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova locurile 1 şi 2 în clasamentul de dublu WTA, vor întâlni perechea Monica Niculescu-Irina Begu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.