Horoscop luni 18 februarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 18 februarie

BERBEC
Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme casnice. Preluați controlul asupra situației și, ca un adevărat strateg, mobilizați toată familia pentru un scop comun.

TAUR
Lucrul în echipă vă face extrem de conștienți de faptul că uneori aveți nevoie de mai multe persoane pentru a termina ceva. O să apreciați mai mult colegii de acum înainte.

GEMENI
Astăzi stați cu ochii pe ceas, așteptând să plecați cu partenerul de viață într-o mică excursie.  Se anunță mici achiziții, pentru plăcerea proprie.

RAC
Nimeni nu vă pune la îndoială modul de gândire, doar că trebuie să le spuneți și celor din jur atunci când vreți ceva anume. Altfel, nu o să găsiți un numitor comun

LEU
Vă îngrijorează situația financiară, pentru că urmează câteva cheltuieli destul de mari și vă temeți că nu vă încadrați. Ar fi bine să vă gândiți la o soluție de rezervă.

FECIOARĂ
Comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață este foarte bună. Reușiți să vă faceți înțeleși și să vă impuneți cu succes punctul de vedere în rândul celor dragi.

BALANȚĂ
Plănuiți de zor o întâlnire romantică și nimic altceva în jurul vostru nu mai contează. Prietenii vă sfătuiesc să reveniți cu picioarele pe pământ, dar de  data asta decideți să nu țineți cont de nimeni.

SCORPION
Aveți parte de o sclipire de moment care vă va aduce pe drumul cel bun. Visați cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce puneți în aplicare acum vă va aduce mai aproape de țelul vostru.

SĂGETĂTOR
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

CAPRICORN
Ziua o să fie lipsită de acțiune, însă seara va fi una memorabilă. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine și de fericiți și totul se datorează partenerului de cuplu.

VĂSRSĂTOR
Sunteți invitați la o petrecere și vă pregătiți intens pentru ea, deoarece vreți să faceți impresie bună. Seara se anunță minunată.

PEȘTI
Cu mult entuziasm reușiți să terminați toate sarcinile de serviciu. Sunteți energici și parcă nimic nu se poate pune în calea fericirii voastre.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.