Mihaela Buzărnescu pierde la Indian Wells

arhivă

Mihaela Buzărnescu pierde la Indian Wells în fața australiancei Daria Gavrilova. Scorul este unul categoric (6-2, 6-2) și arată că Miki nu și-a găsit deloc ritmul pe parcursul meciului.

Românca a cedat primul set după doar 31 de minute, în condițiile în care Gavrilova a ajuns foarte rapid să conducă 4-0, după două breakuri castigate ușor.

Actul secund a avut o desfășurare similară. Miki a greșit nepermis de mult, a comis nu mai puțin de 4 duble greșeli și, practic, nu i-a pus nici o problemă australiencei în drumul ei spre ”șaisprezecimi”.

În singura întâlnire directă dinaintea acestei partide, Mihaela Buzărnescu s-a impus cu 6-4, 6-2 în faţa Gavrilovei în urmă cu numai zece zile, la turneul de la Acapulco. A fost prima victorie a româncei după 11 înfrângeri consecutive.

Gavrilova va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre ucraineanca Elina Svitolina și americanca Sofia Kenin.

Astfel, România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu feminine – Simona Halep (27 de ani, 2 WTA), care va juca împotriva Barbrei Strycova după ora 01:30.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.