Un om informat, din punct de vedere financiar, este un om puternic!

”Școala de bani” adapteaza conținutul educațional pentru mai multe categorii de vârstă. Specialistii BCR vorbesc pe înțelesul tuturor, păstrând totuși aceleași principii: conștientizarea banilor și disciplina în utilizare. Educatia financiara ar trebui sa porneasca de la ideea de a nu ne mai uita, cu teama, la banii nostri. Ce avere personala avem, cat ne valoreaza casa si masina, daca avem o pensie privata sau un cont in banca.

Invatam cum sa le valorificam si cum sa le stim valoarea. Copiii trebuie sa invete ce inseamna bugetul unei familii: cum se dramuieste si cat au ei acces la el, in anumite perioade de timp. Trebuie sa privim viața financiară a unei persoane în întregul ei, pe termen lung.

Sunt foarte puțini cei care chiar își gândesc viața financiară pe termen mai lung, care își fac planuri și își transformă în bani obiectivele de viață, ca să le poată îndeplini. ”Școala de bani” devine încet-încet parte din ADN-ul BCR și va oferi românilor acces la cursurile de independență financiară în mod gratuit.

Nicoleta Deliu, Șef Departament Comunicare Corporativă și Afaceri Comunitare din cadrul BCR, ne-a povestit, astazi, In Comunitate, despre proiectele instutiei pe care o reprezinta.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.