Gala Societății Civile 2019

Sursa foto: Gala Societatii Civile/Facebook

Gala Societății Civile îi va premia, în acest an, pe acei oameni care lucrează pentru binele majorității, schimbă societatea, luptă pentru modernizarea României și o raliază la valorile europene.

Ediția din acest an subliniază deschiderea sectorului asociativ către valorile europene – demnitate umană, libertate, democrație, egalitate, statul de drept și drepturile omului – şi eforturile depuse de acesta pentru ca România să reprezinte o societate în care sunt încurajate toleranța, solidaritatea și combaterea discriminării.

Campania de comunicare a celei de-a XVII-a ediții Gala Societății Civile, „Oameni de Valoare Europeană”, se desfășoară în perioada 16 mai – 26 iunie 2019.

Campania promovează cele șase valori europene – demnitatea umană, libertatea, democrația, egalitatea, statul de drept și drepturile omului – prin intermediul unor oameni, proiecte, organizații și grupuri de inițiativă, câștigătoare la ediția anterioară a Galei Societății Civile.

181 de iniţiative, respectiv 144 de proiecte, 23 de programe și 14 campanii de comunicare s-au înscris la cea de-a XVII-a ediţie a Galei Societăţii Civile, cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Proiectele au fost jurizate de 48 de specialişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit, la care se adaugă reprezentanți ai sectorului privat.

Festivitatea de anunțare și premiere a proiectelor câștigătoare ale Galei Societății Civile 2019, ediția a XVII-a, va avea loc luni, 3 iunie, începând cu ora 19:30, la Ateneul Român.

Primirea invitaților se va realiza începând cu ora 19:00. Dress code: cocktail.

Gazda evenimentului este Răzvan Exarhu.

Realizator „Morning Glory” – Rock FM.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.