Româncele luptă azi pentru titlu la BRD Bucharest Open

Tenisul românesc îşi doreşte să continue seria rezultatelor de excepţie obţinute de Simona Halep. Fanii sportului alb care vor veni azi la Arenele BNR vor avea ocazia să vadă pe cele trei românce care vor încerca să câştige ambele finale.
Organizatorii turneului de la Bucureşti au hotărât ca ziua în care se vor decerna trofeele de campioane la BRD Bucharest Open să înceapă cu finala de dublu.

Dacă anul trecut Irina Begu şi Andreea Mitu au câştigat trofeul, şi în acest avem o pereche de jucătoare ajunsă în ultimul act al competiţiei. Este vorba de două sportive tinere, valoroase şi deosebit de experimentate în jocul de dublu. Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse sunt surpriza turneului de până acum, cele două urmând să joace finala de azi contra cuplului format din slovaca Viktoria Kuzmova şi cehoaica Kristina Pliskova.
Finala de dublu se va juca pe Central de la ora 14.30.

Revelaţia turneului de la Bucureşti, Patricia Ţig, jucătoare venită din calificări, reuşeşte printr-un parcurs de excepţie să ajungă în finală, unde va juca împotriva Elenei Rybakina . Sportiva din Kazahstan are numai 20 de ani şi este la prima ei finală WTA. Adversara Patriciei din finala de azi are până acum patru trofee în circuitul ITF, cel mai important fiind cel de la Launceston, de la începutul lunii februarie.
Finala de simplu va începe la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.