Ședință foto la Sala Apollo cu CSM București

Foto: Radu Șofran

Lotul echipei de handbal feminin CSM a efectuat la Sala Apollo din Capitală, ședinta foto oficială înaintea startului noului sezon competițional.

Antrenorul suedez a lui CSM București, Tomas Ryde, consideră că este mult de muncă până când echipa sa va arăta așa cum își dorește, însă a subliniat faptul că jucătoarele sale sunt pe drumul cel bun.

”Construirea unei adevărate echipe este foarte importantă. Mă refer la comunicarea între jucătoare în principal. Dar motivarea nu este absolut deloc o problemă la CSM.

Toate jucătoarele sunt foarte motivate, își doresc foarte mult. Va fi o problemă poate faptul să accepte când nu joacă, dar motivația nu este o problemă.

Jucătoarele sunt foarte puternice individual, dar ne dorim toți ca ele să coopereze și să fie la fel de puternice și ca echipă”, a spus Tomas Ryde.

Referitor la noul antrenor suedez, Iulia Curea a afirmat:

”Fiecare antrenor are stilul lui, de fiecare dată e ceva nou. Tomas Ryde pune foarte mult accent pe partea mentală, ceea ce e foarte bine. În ultimul timp s-a vorbit de faptul că la CSM s-au schimbat antrenorii în ultimii ani.

Într-adevăr, așa este, trebuie să construim ceva. Dar trebuie să găsim și un antrenor care poate să construiască, să ridice. Toți sperãm la rezultate mai bune și să ajungem acolo, în Final Four”, a mai spus Iulia Curea.

Și Denisa Dedu, a declarat, că noua sa formație are șanse mari anul acesta în Liga Campionilor, dar a precizat că este prematur să se gândească la câștigarea trofeului.

”Pe hârtie poate că suntem favorite la câștigarea Ligii Campionilor, dar important este să se întâmple și practic. Consider că avem șanse mari la câștigarea trofeului, dar e prematur să vorbim despre asta. Suntem încă la început, vom vedea pe parcurs ce va fi.  Luăm totul pas cu pas pentru a fi pregătiți pentru primul meci oficial”, a spus ea.

Handbalistele de la CSM București s-au reunit, miercuri, pentru un ultim antrenament înaintea deplasărilor din Germania, Suedia și Franța.
Acolo fetele urmează să joace mai multe partide amicale.

 

.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.