Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 2 octombrie

CINEMA

Şi astăzi la Cinemateca Eforie au loc două proiecţii mai speciale:

– de la ora 17:00, în medalionul Brigitte Bardot, 85 de ani (28 septembrie), comedia L’ours et la poupée / Ursul şi păpuşa” regizată în 1970 de Michel Deville, în care mai joacă Jean-Pierre Cassel, Daniel Ceccaldi.

– de la ora 19:00, în ciclul Seara marilor autori, drama „Vaghe stelle dell’Orsa / Sandra” realizată în 1965 de Luchino Visconti, cu: Claudia Cardinale, Jean Sorel, Michael Craig.

 

MUZICĂ

* Stagiunea de concerte 2019-2020 organizate de Fundaţia ACCUMM la Palatul Suţu – Muzeul Municipiului Bucureşti (Bd. Ion C. Brătianu, nr. 2) se deschide deseară cu recitalul de pian şi vioară susţinut, de la ora 19:00, de Gabriela Streche şi Alexandru Marton, care interpretează lucrări compuse de Bach, Beethoven şi Brahms.

* Quantic Club vă propune un concert de metal, de la ora 19:00, la care participă: Sur Austru, Grimegod şi Downfall Band.

* De la ora 19:30, la Sala Palatului, are loc o nouă reprezentaţie a celebrului musical „My Fair Lady” pus în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, la care participă o orchestră condusă de dirijorul Daniel Jinga, protagoniştii producţiei Irina Baianţ, Ernest Fazekas, Aura Călăraşu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionuţ Burlan, Filip Ristovski, Irina Bucescu şi Ovidiu Uşvat, alături de alţi peste 70 de artişti.

* De la ora 20:00, Londophone şi Londohome prezintă în Control Club Londo Night Out cu trupele: Kumm, Coven Clash şi Poetrip.

* Trupa Luna Amară se întoarce pe scena din Expirat – Halele Carol, de la ora 21:00, pentru prima reprezentaţie în Bucureşti din această toamnă.

* Tot de la ora 21:00, Berăria H vă invită la un show Retro pe ritmurile anilor ’80-’90 cu Joy Band.

* Un live performance susţine trupa Vama, de la ora 21:30, în Hard Rock Café.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.