Călătorie de groază în București!

Sursa foto: Questo/facebook

Ca orice oraș ce se respectă, Bucureștiul are și el repertoriul său de legende urbane, case bântuite, fantome dezlegate și povești de groază. Mai ales că, până și din legenda întemeietorului Bucur aflăm că bietul ciobănaș a fost bântuit de oile sale mâncate de lupi.

Dacă adăugăm și Halloween-ul, obținem a treia ediție de „Bucureștiul Bântuit”. Gen de activitate recomandat curioșilor de toate vârstele care vor să descopere, pe teren, câteva dintre locurile, casele și poveștile întunecate ale Bucureștiului.

Concret, cei interesați descarcă aplicația gratuită QUESTO, disponibilă atât pentru Android cât și pentru IOS, se înscrie, plătește 29,99 lei, taxa ce acoperă invitația pentru patru persoane, își alege unul din cele 10 trasee puse la dispoziție și se prezintă la ora stabilită, după 19:30, în locul indicat.

Traseul are 3,5 km, se parcurge într-o oră și jumătate și presupune rezolvarea de ghicitori, urmarea indiciilor astfel încât, pe măsură ce rezolvi quest-urile, deblochezi accesul la informații. Parcurgerea traseului nu presupune intrarea în cimitire sau clădiri, ci doar descoperirea poveștilor cu case bântuite și personalități aparte.

Autor: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.