Primarul Capitalei acuză consilierii municipali ALDE de trafic de influență!

Consilierii municipali ALDE au cerut retragerea proiectului privind indicatorii tehnico-economici pentru construcția Spitalului Metropolitan.
Potrivit consilierului municipal și viceprimar general al Capitalei Tomnița Florescu, această investiție de aproape 400 de milioane de euro ar fi insuficient documentată.
În plus, nu ar fi clar ce ar urma să se întâmple cu restul banilor, până la circa 800 de milioane de euro.
În plus, consilierii ALDE susțin că ar fi neclară sustenabilitatea proiectului Spitalului Metropolitan din punctul de vedere al funcționării sale, dar și din punctul de vedere al încadrări cu personal medical și tehnic, a susținut viceprimarul general al Capitalei Tomnița Florescu, șefa grupului ALDE.

În replică, primarul general Gabriela Firea a acuzat presiuni din partea grupului de consilieri municipali ALDE pentru ca proiectul Spitalului Metropolitan să fie realizat de către un anumit arhitect. Arhitectul „recomandat” de către consilierii municipali ALDE a cerut un onorariu de 1 milion de euro pentru sine și alte 10 milioane de euro pent echipa pe care ar fi urmat să o aducă.
Gabriela Firea a acuzat și imixtiunea grupului ALDE în licitația pentru tramvaie, în favoarea unui producător local.

Faptul că grupul de consilieri municipali ALDE nu a primit satisfacție în legătură cu cererile sale ar fi dus la lipsa de susținere a celor patru consilieri municipali față de proiectul privind indicatorii tehnico-economici pentru construcția Spitalului Metropolitan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.