VIDEO: Cleopatra Stratan – „Am în plan să lansez un album la primăvară”

Sursa foto: Roxana Drăgan

Cleopatra Stratan a adus în dar de Crăciun, la bradul matinalului #BeFM De #Dimineață, cel mai recent single, „Eu m-am pierdut”.

Marius și Alex au întrebat-o câte-n lună și în stele, mai ales despre noua ei pasiune și planurile pentru 2020.

„Îmi place foarte mult teatrul. Profesoara ne-a spus despre filmul „The Duchess” și ne-a recomandat să îl vedem pentru că sunt secvențe unde ochii actorilor și privirile lor spun foarte multe.”

Dacă vrei să afli cum se pregătește pentru sărbători, unde și cu cine va petrece Crăciunul, care e materia ei preferată, ce tradiții sunt în Republica Moldova, vezi VIDEO.

Cleopatra Stratan iubește perioada aceasta, cozonacul fiind preferatul ei pe masa de sărbători: „De Crăciun dăruim ceva simbolic, în spiritul sărbătorilor. Și mereu mi se pare că e prea puțin! În fiecare an încercăm să păstrăm tradiția. Să fim în familie.”

Cleopatra este în București de o săptămână: „Am venit cu piesa nouă. Am în plan să lansez un album la primăvară. Va fi unul destul de mare cu piesele de până acum, dar și altele noi. Pregătesc și niște proiecte pentru internațional, niște featuring-uri. Albumul va fi în limba română. Am lansat piesa „Angela”, care e în rusă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.