Pleacă Victor Piţurcă de la Craiova ?

După meciul pierdut în deplasare cu FCSB din ultima etapă, Piţurcă a negat faptul că relaţiile sale cu Mihai Rotaru finanţatorul clubului s-ar fi răcit. ,,Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri vom lua dacă putem lua. Deciziile le luăm împreună”, a declarat antrenorul oltenilor imediat după partida de pe Arena Naţională.

Victor Piţurcă l-a înlocuit pe Cornel Papură din etapa a 8-a, când Ştiinţa era pe locul 3, la 1 punct de CFR Cluj şi la 2 puncte de liderul de atunci Gaz Metan Mediaş. Acum oltenii termină anul pe locul 4, la 7 puncte de prima clasată şi cu poziţia de play-off ameninţată. Echipa din Bănie are 4 puncte mai mult ca FC Botoşani, prima echipă sub linie, dar are şi un program mult mai dificil în cele 4 etape rămase din sezonul regular.

În cazul în care Piţurcă va pleca de la Craiova, în locul lui ar putea veni Cristiano Bergodi agreat de Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. Italianul se pare că este aproape de despărţirea de ultima clasată FC Voluntari, Bergodi nereuşind să resusciteze echipa de lângă Bucureşti. ,,Mie îmi place Bergodi, mi-a plăcut mereu. De exemplu a studiat cum să-l anihileze pe Mihăilă, a găsit antidotul. Aşează bine echipa în teren, de aia ne-am chinuit. Au avut o lecţie bine învăţată,” a spus Cârţu după meciul direct dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari.

Victor Piţurcă (63 de ani) se află la al treilea mandat în Bănie. El a mai antrenat-o pe Universitatea în sezonul 1994-1995, când a încheiat pe locul 2 după Steaua şi în 2010, când a plecat cu scandal după doar câteva luni, în urma unor discuţii aprinse cu Adrian Mititelu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.