Unde joacă româncele primele meciuri din circuitul WTA în 2020

Primele meciuri ale fetelor noastre în circuitul WTA, vor începe în câteva zile.
După pregătirea din Dubai, Simona Halep va lua startul în noul sezon în turneul de categorie Premier de la Adelaide, oraşul natal al antrenorului ei Darren Cahill.
Concursul din Australia, se va desfăşura în perioada 13-18 ianuarie şi va avea pe tabloul principal jucătoare de top, precum Ashleigh Barty, liderul mondial, Petra Kvitova, Kiki Bertens, Johanna Konta, Sofia Kenin, Petra Martici, Marketa Vondrousova, Alison Riske și Donna Vekici, toate aflate în primele 20 din lume.

Top la antipozi îşi vor începe sezonul 2020 încă două sportive din România, este vorba de Ana Bogdan şi Irina Bara, care vor juca în calificări la simplu în cadrul turneului de la Auckland, Noua Zeelandă.

Alte patru jucătoare din România, au ales să joace primele partide din 2020 în China, la Shenzhen. Sorana Cîrstea va evolua direct pe tabloul principal de simplu, în schimb Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru vor juca meciuri de calificare la dublu, tot în cadrul turneului de la Shenzhen. Begu va evolua alături de Kristina Pliskova, Niculescu va juca împreună cu Misaki Doi şi Olaru va face echipă cu Dalila Jakupovic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.