Simona Halep merge în sferturi la Adelaide

Sportiva din România nu a avut deloc un meci uşor în turul doi la Adelaide.
Ajla Tomplianovic a reuşit să se ridice la nivelul de joc impus de Simona, care nu a avut o prestaţie constantă pe parcursul meciului. În cele din urmă eleva lui Darren Cahill s-a impus în două seturi cu 6-4, 7-5.

După ce a început foarte bine primul set şi conducea cu 5-2, jucătoarea noastră s-a relaxat şi i-a permis adversarei sale să revină la 5-4. Totuşi experienţa numărului patru mondial, precum şi sfaturile lui Darren, o ajută pe Simona, care reuşeşte să ia game-ul pe serviciul adversarei şi să-şi adjudece primul setu cu 6-4.

Manşa secundă este de asemenea una complicată pentru Simona. După un început bun se set cu un 2-0, sportiva din Constanţa nu reuşeşte să-şi facă serviciul şi favorita gazdelor face break-ul şi apoi egalează la 2. Se merge în continuare cap la cap 3-3, 4-4 şi 5-5.
Presiunea prea mare îşi spune cuvântul, iar australianca cedează ultimele două game-uri, astfel că Halep câştigă şi setul doi cu 7-5.
În continuare în sferturile de finală de la Adelaide, Simona o va întâlni pe câştigătoarea din meciul Sabalenka şi Pera.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.