VIDEO – Maria Zvinca: ”Cred că avem loc toți pe Internet”

Cum să ai succes în Social Media, care sunt secretele din spatele YouTube și cum se construiește o strategie digitală au vrut să afle matinalii Marius și Alex de la Maria Zvinca.

”În ultima vreme s-a bagatelizat termenul de vlogger și m-am îndepărtat de el. E o anumită categorie care iese în față și are un public mult mai tânăr, în zona 5Gang. Astfel că îmi place mai mult termenul de YouTuber și strateg digital. Cred că avem loc toți pe Internet. Și mereu apar fețe noi. Oamenii se plictisesc și trec la oameni noi”, spune Maria.

Dacă vrei să afli ce fac cei care își pierd notorietatea, de ce a plecat din agenția de publicitate unde lucra, care e diferența între blog și vlog, ce aparatură îți trebuie pentru un vlog de calitate, vezi VIDEO!

Maria Zvica explică: ”Urmăresc toate trend-urile și aflu ce vor oamenii să vadă. Treci totul prin filtrul personal, dar dacă vrei să prinzi momentul trebuie să fii la curent. Sunt mulți foarte nișați. Dacă ești pe main stream, atunci trebuie să faci ce prinde ca să ajungi la un public mai larg. La mine publicul e majoritar feminin, fete care au cam aceleași probleme și empatizează cu trăirile mele. Este mai mult zona de beauty și fashion, zona de relații. Am făcut și chestii pe entertainment, dar mai pe fun. Tinerii se mută de pe TV pe YouTube. Dacă urmărești, vei vedea că e același gen de nevoie, deci cam același conținut. De aceea sunt și acolo scandaluri.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.