VIDEO: Adrian Despot – „Un artist trebuie să impună vremurile, nu să încerce să le copieze!”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Adrian Despot a deschis noua săptămână cum numai un artist de calibrul său o putea face. Despre muzică, drumul artiștilor români, ce mai pregătește Vița de Vie și ce planuri are solistul trupei au aflat matinalii Marius și Alex în #BeFM De #Dimineață.

„Industria muzicală s-a schimbat destul de mult. Era o perioadă în care scoteam albume cu ziare de sport. A apărut Internetul și toată lumea e fericită. Astea sunt vremurile pe care le trăim. Nu trebuie să fim foarte nostalgici după trecut. Vița de Vie a apucat să se facă cunoscută înainte de Internet. Am avut parte de difuzări în FM și așa mai departe. Pentru trupele mari e ușor să își mențină succesul și în online. Pentru cele mici e mai greu, că în online toată lumea concurează cu toată lumea”, spune Adi Despot.

Dacă vrei să afli ce părere are Adi despre zilele de luni, cum crede el că poate reuși în online un artist la început de carieră, de ce s-a gândit să scoată un album sub alt nume și nu sub Vița de Vie, cum explică diferența în muzica dintre trecut și cea din prezent, care este părerea lui despre televiziune vezi VIDEO.

Solistul trupei Vița de Vie punctează: „Nu aș adapta Vița de Vie vremurilor. Un artist trebuie să impună vremurile, nu să încerce să le copieze! Mereu m-am gândit la momentul zero și asta este una dintre micile mele frustrări. Oamenii se așteaptă de la Vița de Vie să sune cumva, să fie de o anumită factură. Sunt multe așteptări, iar pe mine chestia asta puțin mă supără.

Noi nu reproducem un stil muzical. Ne place să ne jucăm cu toate stilurile muzicale. Copiii care se uită la TV văd acum alt gen de personalități cu care se identifică. Acum avem un DJ la fiecare scară de bloc și e bine că avem DJ, că ei se ocupă de muzică. În măsura în care oamenii sunt îndreptați către muzica noua, o mare parte din probleme e cu ascultătorii care sunt înrădăcinați în muzica veche și nu se pot desprinde de acolo.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.