Parcul Grădina Icoanei va avea o altă față!

Primăria Sectorului 2, prin Administrația Domeniului Public Sector 2, va reamenaja Parcul Grădina Icoanei, monument istoric. Proiectul propune refacerea aleilor, modernizarea țarcurilor de câini și montarea unei fântâni noi.

Vor fi plantați pomi, plante și gazon nou. Vor fi înlocuite băncile, stâlpii de iluminat și coșurile de gunoi. În același timp va fi reamenajat și locul de joacă pentru copii.

„Proiectul presupune revitalizarea sitului istoric în concordanță cu cerințele actuale la nivel de amenajări spații verzi prin: realizare instalații electrice; realizare instalație de irigat; montarea de mobilier urban; reamenajarea aleilor cu nisip. Prin acest proiect se urmărește crearea unor spații optim rezolvate funcțional și estetic, cu impact pozitiv deosebit asupra mediului natural și social. Prin amenajarea complexă se va realiza ridicarea calității spațiilor verzi, creșterea gradului de dotare a zonei, mărirea confortului urban și îmbunătățirea calității mediului”, se arată în anunțul de atribuire a achiziției publice postat în sistemul electronic de achiziții publice.

Primăria Sectorului 2 va cheltui aproape 2,7 milioane de lei pentru refacerea parcului Grădina Icoanei.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni din care 2 luni proiectare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.