VIDEO: Alex Cozma (creator de conținut YouTube) – „Am material pentru minim 4 ani de acum înainte”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Alex Cozma este omul care și-a transformat în meserie pasiunea de a învăța și de a împărți info de calitate cu ceilalți. Canalul său de YouTube, „Atenție, cad mere!”, are peste 900.000 de abonați și numeroase clipuri cu peste 1 milion de vizualizări.

Despre succesul pe YouTube a povestit Alex în matinalul #BeFM De #Dimineață cu Marius Stoica și Alex Minculescu.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„Fac YouTube de 6 ani, dar înainte am lucrat 2 ani ca să îmi fac set-up-ul. În 2014 am început. Am material pentru minim 4 ani de acum înainte”, povestește YouTube-rul.

Dacă vrei să afli ce anume l-a determinat să se apuce de YouTube, care sunt cele mai de succes materiale realizate de el, cum explică Alex anumite mituri sau rezultate științifice, cum justifică medical iubirea, vezi VIDEO.

Despre canalul său, Alex spune: „Am 7 secțiuni diferite pe canalul meu. Mai am încă 3 care merg mai greu (cele despre mașini și cum să fii bărbat), fiind mai complicată producția.”

Întrebat despre noul trend al dorinței de a se călători în spațiu, el punctează: „E o nouă cursă spațială în ziua de astăzi și cred că lucrurile vor merge mai departe. Aș pleca în spațiu. Dar, nu am văzut toate țările de pe pământ și nu aș pleca în spațiu înainte de asta.”

Pentru anul 2020, Alex Cozma are noi planuri: „Ieri am publicat un documentar în care am vorbit despre trupa Hara. Și asta vreau să fac: să vorbesc cu trupe românești care au povești. Vreau să mă plimb prin țară, ca să arăt istoria orașelor. Am început să fac mai bine clipurile.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.