Unde joacă Simona Halep în februarie

După semifinala pierdută la Australian Open, Simona a anunțat deja care vor fi turneele la care va participa în luna februarie. Primul va fi cel de categorie Premier de la Dubai, iar al doilea va fi la Doha, turneu de categorie Premier 5.

Concursul de la Dubai este programată în perioada 17-22 februarie și este dotat cu premii totale de 2.529.740 dolari. La această competiţie Simona Halep are de apărat 190 de puncte de anul trecut, atunci când era eliminată în sferturile de Belinda Bencic.

După Dubai, Halep merge la Doha în perioada 23-29 februarie, turneu dotat cu premii de peste 2,9 miloane de dolari. La competiția din Qatar, eleva lui Darren Cahill va avea de apărat 305 pentru finala jucată şi pierdută anul trecut în faţa belgiencei Elise Mertens.

Chiar dacă ar câştiga ambele turneele din Emiratele Arabe, Simona Halep nu o poate ajunge pe Ashleigh Barty actualul lider mondial. Cele 1370 de puncte care le-ar putea câştiga sportiva noastră, fiind insuficiente pentru atacarea primului loc în clasamentul WTA.

Naomi Osaka şi Serena Williams sunt singurele jucătoare din top 10 care nu vor participa la nici un turneu în februarie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.